OBRES D’ADEQUACIÓ A L’AVINGUDA PIRINEUS DE LA POBLA

Dos passos elevats, l’eliminació d’una línia d’aparcament i el canvi d’enllumenat. Aquestes són les tres modificacions que li han fet a l’Avinguda Pirineus de La Pobla de Segur. Les obres s’han cobert íntegrament amb un ajut de la Generalitat.

Ja fas uns dies que l’Avinguda Pirineus de La Pobla de Segur llueix el resultat de les obres d’adequació. Dos passos elevats, l’eliminació d’una línia d’aparcament i el canvi d’enllumenat. Aquestes són les tres modificacions que li han fet al carrer.

L’obra ha suposat una inversió de seixanta mil euros, que han estat finançats íntegrament pel PUOSC de la Generalitat. Es tracta d’una línia de subvencions per acció territorial a municipis petits. L’equip de govern està satisfet de la seva finalització, especialment per l’augment de la seguretat viària que implica la millora.

Les obres han durat dos mesos i mig, perquè es van iniciar abans de les festes de Nadal i l’arribada del fred no va permetre alquitranar. Han hagut d’esperar a que fes bon temps per acabar l’asfalt, però ara ja es pot circular, a 30 per hora, per l’Avinguda Pirineus de La Pobla de Segur. 

Parlen al vídeo: MARC BARÓ. ALCALDE DE LA POBLA DE SEGUR