OBRIR L’AJUNTAMENT A LA GENT, UNA PRIORITAT PER ENDAVANT PER SORT

Neus Comes encapçala la llista Endavant per Sort, sota el paraigües de Candidatura de Progrés. Entre els seus eixos principals destaca l’obertura de l’Ajuntament als veïns i veïnes.

Neus Comes encapçala la llista Endavant per Sort, sota el paraigües de Candidatura de Progrés. Una candidatura que es defineix com a transversal i amb perfils diversos i es presenten com l’alternativa i el canvi al municipi de Sort.

Entre els seus eixos principals destaca l’obertura de l’Ajuntament als veïns i veïnes.

Un altre punt on posen molt èmfasi és la neteja, bàsic pels habitants i pels visitants. I anar tots els pobles del municipi a la una. Aposten per incentivar la compra al comerç i serveis locals. En aquest sentit, destaquen que l’oferta és àmplia i de qualitat però que se n’ha de fer bandera i al mateix temps optimitzar els recursos com l’escorxador i la sala de desfer, però també oferir noves opcions als empresaris.

Rendibilitzar al màxim la central hidroelèctrica i vendre el territori com a conjunt de cara al turisme, ja que la riquesa i la qualitat hi és, però remarquen que des del consistori s’ha de donar un impuls per promocionar-lo. 

Parlen al vídeo: NEUS COMES, ALCALDABLE PER ENDAVANT PER SORT