A PUNT DE FINALITZAR EL TERMINI DE LICITACIÓ DE L’AGROBOTIGA DE RIBERA DE CARDÓS

L’Ajuntament de la Vall de Cardós ha tret a licitació la gestió i explotació de l’agrobotiga de Ribera de Cardós. Està ubicada a la Boïga de Ribera de Cardós, i va ser inaugurat el passat mes de desembre amb l’objectiu de crear activitat econòmica i oferta de serveis.

L’Ajuntament de la Vall de Cardós ha tret a licitació la gestió i explotació de l’agrobotiga de Ribera de Cardós. Està ubicada a la Boïga de Ribera de Cardós, i va ser inaugurat el passat mes de desembre amb l’objectiu de crear activitat econòmica i oferta de serveis tant pels veïns i veïnes com per a les persones visitants.

Es tracta d’un espai polivalent que conté cuina i una sala diàfana que pot combinar la comercialització d’aliments, la gastronomia i l’organització d’activitats. L’equipament es posa a disposició d’iniciatives particulars per a que el dinamitzin, amb la prioritat, això sí, de promoure l’oferta de productes de proximitat i de vincular el projecte tant al territori com a la comunitat que l’acull.  

El termini per a la presentació d’ofertes finalitza el 24 d’abril i les persones interessades poden trobar la informació de les clàusules i la tramitació al web de l’Ajuntament de Cardós. 

Parlen al vídeo: JOEL BARÓ. ALCALDE DE LA VALL DE CARDÓS