MALMERCAT, TERRA DE DRACS: UNA JORNADA MITOLÒGICA

Malmercat, Terra de Dracs’ és una fira de llegendes, mitologia i comunitat. Aquest cap de setmana s’ha celebrat la primera edició amb l’objectiu de trobar-se entre les veïnes del poble. Hi han assistit més de cent persones.

Malmercat, Terra de Dracs és una fira de llegendes, mitologia i comunitat. Aquest cap de setmana s’ha celebrat la primera edició amb l’objectiu de trobar-se entre les veïnes del poble. Hi han assistit més de cent persones.

Malcercat havia sigut terra de dracs, diuen les llegendes. Diversos veïns i veïnes han anat recollint i recordant històries mitològiques, seves i de generacions anteriors. Malmercat va estar deshabitat durant temps, però de mica en mica s’ha anat repoblant i ara tornen a ser colla: 15 persones, fermes entusiastes del poble. 

La fira ha servit d’excusa per a netejar camins del voltant, dinamitzar l’estudi de la localitat i trobar-se sovint entre les veïnes per a organitzar-ho tot. Les idees de cares a l’any que ve ja afloren, igual que les ganes. De moment, però, toca digerir totes les emocions que ha dut aquesta primera edició.

Parlen al vídeo:

SERGI CAMÍ. VEÍ DE MALMERCAT

MAR HURTADO. VEÏNA DE MALMERCAT

PERE PONSICO ESCALES. VEÍ DE MALMERCAT DE CASA MESTREJOAN