IMMA GALLARDO, DE JUNTS PER SORT, RENUNCIA A L’ACTA DE REGIDORA

Imma Gallardo va renunciar, aquest dijous al vespre, a l’acta de regidora de l’Ajuntament de Sort en un ple extraordinari amb un únic punt del dia, la renuncia de la regidora. Un ple que es va celebrar immediatament després del ple ordinari del consistori, i on Gallardo va explicar que es tracta d’una decisió presa per motius personals i va fer un repàs pels 15 anys que porta dedicant-se a la política local.

Gallardo ha ostentat el càrrec de la segona tinència d’alcaldia des del maig del 2021, quan els 2 regidors de Junts per Sort van entrar a l’equip de govern. Fins llavors havien estat a l’oposició.
De moment no s’ha confirmat qui prendrà el relleu de Gallardo al consistori ni si ho farà com a tinent d’alcalde.

Imma Gallardo era regidora a l’Ajuntament de Sort des de l’any 2007, quan es va presentar com a regidora independent per Convergència Democràtica de Catalunya. Després, en el mandat del 2015 a 2019, va ser tinent d’alcalde amb dedicació exclusiva a l’Ajuntament. Durant la seva trajectòria també va ser diputada al Parlament de Catalunya, concretament entre el gener del 2018 i el desembre del 2020, sota les sigles de Junts per Catalunya.