CENTREM ES PRESENTA AL PIRINEU AMB UNA PRIMERA TROBADA A RIALP

Centrem, el nou partit de centre catalanista sorgit de la suma de persones provinents del PDeCAT, Convergents, Lliures i la Lliga Democràtica, s’ha presentat aquest dissabte al Pirineu. La primera trobada en aquest territori s’ha fet a Rialp, justament un dels feus que manté el PDeCat a l’Alt Pirineu i Aran.

Gerard Sabarich, amfitrió de la trobada, no ha volgut definir encara si optarà a la reelecció i, per tant, a un cinquè mandat com a alcalde de Rialp.

Chacón ha destacat que Centrem naix amb l’ambició d’ocupar escons al Parlament de Catalunya, però reconeix que amb un mes de vida seria molt ambiciós voler tenir tota la xarxa territorial que tenien altres partits fins ara. També defensa “la llibertat de fórmules que cada alcalde o alcaldable vulgui utilitzar a l’hora de mantenir els seus projectes i, a títol individual, són lliures d’anar a Centrem”. En aquest sentit, ha admès que dels alcaldes i alcaldesses que s’han mantingut al PDeCAT, “n’hi haurà que voldran anar amb Centrem i altres, no”.

Parlen al vídeo:
ÀNGELS CHACÓN, LÍDER DE CENTREM
GERARD SABARICH, ALCALDE DE RIALP