TURULL CRITICA LA REINTRODUCCIÓ DE L’OS SENSE EL CONSENS AMB EL TERRITORI

Jordi Turull, secretari general de Junts, critica la reintroducció de l’ós al Pirineu sense el consens amb el territori. Aquesta afirmació l’ha fet aquest dimarts al vespre al castell de Sort en un acte de presentació dels candidats pirinencs de Junts a les alcaldies dels municipis de la zona.

Jordi Turull, secretari general de Junts, critica la reintroducció de l’os al Pirineu sense el consens amb el territori. Aquesta afirmació l’ha fet aquest dimarts al vespre al castell de Sort en un acte de presentació dels candidats pirinencs de Junts a les alcaldies dels municipis de la zona.

També ha volgut posar de manifest la valentia dels candidats per presentar-se a l’alcaldia sobretot en municipis de l’Alt Pirineu perquè l’aïllament que denuncien no és només físic sinó també polític. D’altra banda, ha defensat que Junts és l’opció de tothom, perquè el partit governa per generar oportunitats per a tots i creuen en la força de la gent.

En l’acte també han intervingut els alcaldables de Junts per Tremp, Quim Delgado, el Pont de Suert, Jose Antonio Troguet, i Sort, Agustí Cotonat, i la senadora i número tres a Esterri d’Àneu, Maite Rivero.

Parlen al vídeo: JORDI TURULL, SECRETARI GENERAL DE JUNTS