EL MANTENIMENT DELS CEMENTIRIS I L’ACCESSIBILITAT, ENTRE LES PROPOSTES DE GENT DE POBLE

Albert Baqueró encapçala l’agrupació d’electors Gent de Poble que concorre a les eleccions municipals a Sort. Es tracta d’una llista conformada per veïns i veïnes dels pobles del municipi de Sort i que volen vetllar perquè es tingui en compte les seves demandes.

Albert Baqueró encapçala l’agrupació d’electors Gent de Poble que concorre a les eleccions municipals a Sort. Es tracta d’una llista conformada per veïns i veïnes dels pobles del municipi de Sort i que volen vetllar perquè es tingui en compte les seves demandes. Expliquen que les problemàtiques són moltes vegades similars entre els nuclis i també a la capital, i que s’ha de vetllar per facilitar la vida dels seus habitants.

Gent de Poble el formen veïns i veïnes dels pobles del voltant de Sort, però ells mateixos destaquen que la vinculació que tenen amb la capital de municipi és forta i que les mesures i propostes que porten són aplicables també allí. En aquest cas aposten també perquè Sort exerceixi com a capital de municipi i de comarca des del territori i pensant amb el territori.

Parlen al vídeo: ALBERT BAQUERÓ, ALCALDABLE PER GENT DE POBLE A SORT