ORGANYÀ AMPLIARÀ L’EDIFICI DE LES HOMILIES AMB UN NOU ESPAI PER A L’OFICINA DE TURISME

Organyà projecta l’ampliació de l’edifici de les Homilies, per separar l’espai d’interpretació, on s’hi contemplen activitats i exposicions, de l’oficina d’informació i turisme de la vila. Les obres compten amb un pressupost d’uns 175.000 euros.

Organyà ampliarà el centre d’acollida, d’interpretació i d’activitats de guiatge turístic; és a dir, l’espai que actualment acull les Homilies d’Organyà i l’oficina d’informació i turisme. El projecte per renovar-lo contempla l’ampliació de l’edifici, a la zona d’accés actual, cap a la plaça de les Homilies. 

L’objectiu de l’actuació és separar l’espai de les Homilies i el de l’oficina d’informació i turisme, perquè s’hi puguin dur a terme visites, activitats i exposicions, a la sala actual. 

L’estructura de l’edifici de les Homilies, amb el teulat de pissarra, es mantindrà, tot i que les obres transformaran l’entrada de l’equipament. L’ajuntament espera que en un futur es pugui tenir una persona durant tot l’any per fer propostes turístiques. 

L’actuació, emmarcada en el Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya, compta amb un pressupost d’uns 175.000 euros, que es va definir abans de la pandèmia. El consistori preveu la inversió de fons propis, per la pujada de preus de l’últim any.  

Parlen al vídeo: CELESTÍ VILÀ, ALCALDE D’ORGANYÀ