PRATS I SANSOR AMPLIA L'EDIFICI DE L'AJUNTAMENT I HI TRASLLADA L'ARXIU

PRATS I SANSOR REFORMA L'EDIFICI DE L'AJUNTAMENT PER DOBLAR-NE L'ESPAI I TRASLLADAR-HI L'ARXIU. TAMBÉ S'APROFITARÀ L'ACTUACIÓ PER INSTAL·LAR-HI UN ASCENSOR.

Ja han començat els treballs de remodelació de l'edifici de l'ajuntament de Prats i Sansor. El projecte preveu doblar l'espai tant el destinat a l'atenció al públic com el del personal. També s'aprofita l'actuació per instal·lar-hi un ascensor.

Així, doncs, a banda de la recepció, el primer pis tindrà tres despatxos. Pel que fa al segon pis que actualment estava en desús, es remodelarà per ubicar-hi l'arxiu municipal. Aquest es situa de manera provisional a l'edifici de l'escola, fet que dificulta la seva consulta. 

Juntament amb l'arxiu, a la segona planta també s'hi situarà una sala de reunions. 

L'equip de govern preveu que les obres acabin en el termini de 5 o 6 mesos. Mentrestant, les dependències de l'ajuntament s'han traslladat als afores, concretament a l'antiga fusteria Teixidó, que ara és de propietat municipal.

Les obres tenen un cost d'uns 174.000 euros, 135.000 dels quals finançats per la Generalitat.

Recordem que la planta baixa de l'edifici, on hi havia l'antiga escola, es va reformar fa un parell d'anys per situar-hi una petita botiga de queviures que també fa la funció de bar i centre cívic.

Parlen al vídeo: ARIADNA LUESMA VILA, REGIDORA URBANISME PRATS I SANSOR