PREMIADA LA VALL DE BOÍ A TRAVÉS D'UN PROGRAMA SOCIAL D'ENDESA LLIGAT A LA PRÀCTICA DEL BÀSQUET

La Vall de Boí forma part del programa Rural Hoops, que promociona la pràctica del bàsquet a les zones rurals. Ara, aquesta iniciativa és una de les cinc històries seleccionades a Liga Endesa de Corazón 2023, el programa social d'Endesa i l'ACB que busca la transformació social a través dels valors de l'esport.

La Vall de Boí forma part del programa Rural Hoops, que promociona la pràctica del bàsquet a les zones rurals. A través d’aquest programa disposa de dues pistes de bàsquet en espais públics i amb dissenys poc convencionals que criden l’atenció. Una iniciativa que fomenta la pràctica de l’esport. Ara, aquesta iniciativa és una de les cinc històries seleccionades a Liga Endesa de Corazón 2023, el programa social d'Endesa i l'ACB que busca la transformació social a través dels valors de l'esport. Aquest programa social repartirà 20.000 euros entre els socis guanyadors.

El projecte Rural Hoops és una iniciativa que duu la pràctica del bàsquet a diferents zones rurals de l'estat espanyol a través de la construcció, remodelació o habilitació de pistes de bàsquet en espais públics. A més un dels objectius principals és la creació d'una xarxa de pobles per fomentar el turisme sostenible i l’activitat rural.

Les pistes es troben als nuclis de població Erill la Vall i Boí. Actualment el projecte compta amb 25 pistes remodelades en diferents indrets repartits entre Mèxic, l'Índia i l'estat Espanyol, concretament a Navarra i Catalunya, amb les dues pistes de la Vall de Boí.