LA PIANISTA ÍNGRID CUSIDO I L’ORQUESTRA CADÍ COMPARTIRAN ESCENARI A LA SEU D’URGELL

La Seu d’Urgell viurà un recital de piano i orquestra, aquest diumenge, 19 de març, amb l’actuació de la pianista Íngrid Cusido i la de l’Orquestra de cambra Cadí. L’acte tindrà lloc a la Sala Sant Domènec, a les sis de la tarda.

L’Associació Orquestra Cadí organitza, aquest diumenge, a la Seu d’Urgell, un recital de piano i orquestra. La pianista Íngrid Cusido i l’entitat urgellenca compartiran escenari en un concert que tindrà dues parts. La primera amb la interpretació de Cusido, amb un repertori que anirà des de Beethoven, passant per Falla i acabant amb Ponce. 

En la segona part de l’acte, l’Orquestra de Cambra Cadí, amb el solista Biel Balcells, el director Eugeni Sokhatsky i la concertino Zoryana Sokhatska, interpretaran peces de Vivaldi, Haendel i Haydn. 

La proposta tindrà lloc a la Sala Sant Domènec, el dia 19 de març, a les 18h de la tarda. L’entrada tindrà un cost de 10 euros. 

D’altra banda, a Organyà, per commemorar el Dia Mundial del Piano, que es celebra el 29 de març, es durà a terme un concert, a càrrec d’alumnat del Conservatori de Música dels Pirineus. L’activitat també es celebrarà el diumenge, 19 de març, a les cinc de la tarda, a la sala Xart de l’ajuntament.