PRIMERA JORNADA A LA SEU D’URGELL PER CREAR NOUS VINCLES EN EL SECTOR AGROALIMENTARI

La Seu d’Urgell ha acollit la primera taula territorial d’Alt Urgell i Cerdanya per conèixer projectes cooperatius i crear nous vincles en el sector agroalimentari pel que fa a la comercialització, els canals de distribució i la compra conjunta.

L’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran ha celebrat a la Seu d’Urgell la primera taula territorial sobre comercialització, canals de distribució i compra conjunta, pel que fa a les comarques de l’Alt Urgell i la Cerdanya. La proposta, que vol crear nous vincles en el sector agroalimentari, ha començat amb els parlaments institucionals. 

Des de l’Institut per al Desenvolupament de l’Alt Pirineu i Aran, que l’any passat ja van crear l’Observatori del Sector Agroalimentari a la vegueria,  creuen que la jornada pot servir per impulsar nous projectes.

L’acte ha comptat amb l’experiència de diferents cooperatives i una taula rodona amb associacions i empreses del territori. 

El divendres, 4 de novembre, es celebrarà una nova taula sobre el sector carni, en aquest cas, per conèixer les singularitats del Pallars Sobirà i el Pallars Jussà, a Sort. 

Parlen al vídeo: 

MARTÍ RIERA, PRESIDENT CONSELL COMARCAL ALT URGELL

PERE PORTA, DIRECTOR IDAPA

MARTA VISA, TÈCNICA ATENEU COOPERATIU ALT PIRINEU I ARAN