PUIGCERDÀ APROFITA EL TANCAMENT DE LA PISTA DE GEL PER SUBSTITUIR LA TANCA

EL TANCAMENT ANUAL DE LA PISTA DE GEL DE PUIGCERDÀ PER MANTENIMENT PERMETRÀ SUBTITUIR LA TANCA PERIMETRAL. ES TRACTA D'UNA ACTUACIÓ MOLT NECESSÀRIA JA QUE L'ACTUAL NO COMPLEIX LA NORMATIVA VIGENT

Des d'ara i fins a finals de setembre, la pista de Gel de Puigcerdà romandrà tancada. Cada primavera i un cop acabada la temporada de competicions, l'ajuntament i el Club Poliesportiu realitzen les tasques de manteniment d'aquest equipament esportiu. Enguany, però, el tancament s'ha avançat uns dies per poder substituir la tanca perimetral, ja que té gairebé 40 anys i no compleix amb la normativa actual.

Es preveu que entre aquesta setmana i la que ve es comenci a desmuntar la tanca actual. La nova serà de nylon i estructura de ferro, el que la farà més segura. Els treballs s'allargaran almenys un mes i mig. La pista, però, continuarà tancada fins a finals d'estiu o principis de tardor.

El cost de l'actuació és d'uns 100.000 euros. 

Recordem que l'any passat es va substituir la coberta, una actuació que va tenir un cost de 400.000 euros, finançats al 50% entre el consistori i el club esportiu. Aquestes millores, juntament amb les que s'han fet els darrers anys, com la renovació dels compressors i de la il·luminació, suposen una inversió total d'un milió d'euros.

Mentre la pista estigui tancada, els esportistes del Club Gel Puigcerdà, del Patinatge Artístic Puigcerdà i del Cúrling hauran de desplaçar-se a pistes properes per entrenar, com la de Font-Romeu o la d'Andorra.

Recordem que a Catalunya només hi ha dues pistes en funcionament, la de Vielha i la de Puigcerdà, després que el Futbol Club Barcelona tanqués la seva per ampliar l'espai de museu i botiga.

Parlen al vídeo: FRANCESC TEIXIDÓ, RESPONSABLE MANTENIMENT