PUIGCERDÀ ORGANITZA SORTIDES CULTURALS AMB TRANSPORT I TIQUET A PREUS ASSEQUIBLES

L'ajuntament de Puigcerdà ha posat en marxa una nova iniciativa que inclou el transport i l'entrada a grans esdeveniments musicals i teatrals que es fan fora de la comarca. Ja s'han exhaurit la vuitantena de tiquets per assistir a un concert de la Simfònica del Vallès al Palau de la Música Catalana.

Per tal d'apropar la cultura als veïns i veïnes, l'ajuntament de Puigcerdà ha posat en marxa una nova iniciativa que inclou el transport i l'entrada a grans esdeveniments musicals i teatrals que es fan fora de la comarca. Així, el consistori busca acords amb institucions i formacions de nivell per poder aconseguir tiquets a preus reduïts. De fet, el primer acord ha estat amb l'orquesta Simfònica del Vallès, que el diumenge 7 d'abril oferirà la Novena Simfonia de Beethoven al Palau de la Música Catalana. 

Aquesta primera sortida ha tingut molt bona acollida i ja s'han venut la vuitantena de tiquets disponibles. El paquet té un cost pels veïns de vint-i-cinc euros que inclouen l'entrada i el viatge en autocar des de Puigcerdà al mateix Palau de la Música. L’entrada a preu de venta al públic del concert de la Simfònica del Vallès té un preu real de 44 euros.

Així, doncs, l'ajuntament puigcerdanès vol fixar un calendari de sortides culturals al llarg de l'any i, al mateix temps, seguir treballant per portar a la vila propostes musicals i teatrals de gran format.

Parlen al vídeo:  JORDI PALOMINO, REGIDOR DE CULTURA DE L'AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ