REOBRE LA C-14 A BASSELLA DESPRÉS DE TRES DIES DE TALL

Reobre la C-14, al seu pas per Bassella, després de tres dies de tall de pagesos de la Noguera i el Solsonès reobren. La decisió s’ha pres en assemblea i la intenció és continuar divendres amb mobilitzacions.

Els pagesos de la Noguera i el Solsonès aixequen el tall a la carretera C-14, al seu pas pel municipi de Bassella. La decisió s’ha pres en assemblea després de tres dies de bloqueig de la via, que ha obligat els vehicles a buscar alternatives. La intenció és agafar forces per continuar divendres amb nous talls, cadascú però, a la seva zona. 

En la reunió d’avui amb el Departament s’ha acordat tornar a la denominació antiga, és a dir, Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca. També s’han compromès a fer canvis en la direcció de l’ACA i que tingui més sensibilitat cap al sector. 

Des del tall asseguren que els ànims han anat a més, en veure que fins avui no han rebut resposta des de la conselleria. 

Els pagesos han marxat al voltant de les quatre de la tarda i la reobertura total de la via s’ha fet esperar fins a finalitzar les tasques de neteja. 

Parlen al vídeo: RAMON VILÀ, AGRICULTOR DEL SOLSONÈS