RIALP UNIFICA EN UN CAP DE SETMANA LA MATXICOTS I LA MATXIXICS

Aquest dimecres s’han tancat inscripcions per participar a la cursa de muntanya Rialp Matxicots, al Pallars Sobirà. Un esdeveniment esportiu que enguany arriba a la dotzena edició i que ho fa plenament consolidat.

Aquest dimecres s’han tancat inscripcions per participar a la cursa de muntanya Rialp Matxicots, al Pallars Sobirà. Un esdeveniment esportiu que enguany arriba a la dotzena edició i que ho fa plenament consolidat. Amb més d’un 80% de participants repetidors que n’avalen la qualitat, s’espera rebre un miler de corredors, entre grans i petits. I és que aquesta nova edició compta amb novetats, la principal, la celebració el mateix cap de setmana de la Rialp Matxicots i la Rialp Matxixics.

També en aquesta ocasió s’ha dissenyat un programa d’activitats paral·leles per tal de donar a conèixer el patrimoni de la zona a tot el volum de persones que mou la cursa.

En aquest sentit, Rialp fa temps que aposta per ser una destinació esportiva.

La Rialp Matxicots comptarà amb les dos modalitats competitives, la Trail i la Mitja, i amb la modalitat no competitiva, la Caminada, que es faran dissabte, i la Rialp Matxixics que es farà diumenge per a participants de 3 a 16 anys.
Un esdeveniment que es fa gràcies a un gran nombre de voluntaris.

Parlen al vídeo:

KIKO PERIS, DIRECTOR TÈCNIC DE LA CURSA

GERARD SABARICH, ALCALDE DE RIALP

LOURDES RAVETLLAT, REPRESENTANT TERRITORIAL D’ESPORTS