PRIMAVERA DE COMPETICIONS A AIGÜES BRAVES

El riu Noguera Pallaresa va iniciar el calendari de competicions d’enguany el passat 20 d'abril, amb la 2a Copa Catalana d'Eslàlom. Els palistes i els clubs de piragüisme locals han estat i estan esperant amb ganes poder competir al seu riu local, el Noguera Pallaresa. Ara, per fi, ja poden tornar a gaudir de l’esport a casa.

La Noguera Pallaresa i el camp de regates l’Aigüerola de Sort tornen a ser l'escenari de competicions i trobades en aigües braves.

El riu Noguera Pallaresa va iniciar el calendari de competicions d’enguany el passat 20 d'abril, amb la 2a Copa Catalana d'Eslàlom. El proper dissabte 27 d’abril se celebrarà el Campionat de Catalunya de Descens, organitzat pel Sícoris Club. La programació  d’esdeveniments continua tres mesos més, i culminarà amb la 60a edició del Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa, festa declarada d'Interès Turístic Nacional. Aquest esdeveniment és la gran celebració de les aigües braves del Noguera Pallaresa, amb diverses activitats competitives i participatives, així com propostes lúdiques, gastronòmiques i musicals.

Els palistes i els clubs de piragüisme locals han estat i estan esperant amb ganes poder competir al seu riu local, el Noguera Pallaresa. Ara, per fi, ja poden tornar a gaudir de l’esport a casa.