LA PROVA DE SUPERGEGANT HA OBERT LES MUNDIALS DE PARA ALPINE SKI 2023

Espot Esquí acull durant aquests dies, del 20 al 29 de gener, els mundials FIS Para Alpine Ski 2023, un certamen en què participen 87 atletes de 26 països. Aquest dilluns s’ha realitzat la prova de supergegant, que ha estat l’encarregada d’obrir la competició.

Espot Esquí acull durant aquests dies, del 20 al 29 de gener, els mundials FIS Para Alpine Ski 2023, un certamen en què participen 87 atletes de 26 països. Aquest dilluns s’ha realitzat la prova de supergegant, que ha estat l’encarregada d’obrir la competició i on s’han proclamat guanyadors de la prova en el segment d’atletes invidents acompanyats pels seus guies la italiana Chiara Mazzel i l’anglès Neil Simpson. En la categoria Standing s’han imposat la sueca Ebba Aarsjoe i l’australià Markus Salcher, i en la categoria Sitting els primers llocs han estat per l’alemanya Anna-Lena Forster i el japonès Taiki Morii.

Aquest dilluns les condicions meteorològiques han millorat significativament respecte els darrers dies i les fortes ràfegues de vent han donat una treva als mundials, fet que els atletes han celebrat. És el cas del Roger Puig que, a més, ha complert objectius en aquest primer dia de competició.

Aquest dimarts al migdia ha estat el torn de la prova d’alpí combinat, que compta amb una manega d’slalom i una de super gegant. Els temps aconseguits en ambdues parts de la prova se sumen i el millor total determina el guanyador.

Parlen al vídeo: ROGER PUIG, ESQUIADOR PARALÍMPIC EQUIP D’ANDORRA