SARDANES I PROPOSTES INFANTILS CONTINUEN LA FESTA MAJOR DE LA SEU D’URGELL

La Festa Major de la Seu d’Urgell continua amb la programació, aquest dilluns, amb sardanes, pedalada popular i la ludoteca xxl. Durant la tarda s’han organitzat de nou les firetes sense soroll i dimarts hi haurà preu reduït.

La Festa Major de la Seu d’Urgell segueix amb la programació, aquest dilluns, amb la tradicional ballada de sardanes, acompanyada per la Cobla Vents de Riella, que s’ha traslladat sota l’envelat de Plaça Catalunya per la pluja, que tot i que ha fet acte de presència en algun moment ha permès continuar les activitats a l’aire lliure amb normalitat. Durant el matí també s’ha organitzat una pedalada popular i la ludoteca xxl. 

La programació ha tancat el dilluns amb concerts, un tobogan d’aigua i el correfoc del grup de Diables de l’Alt Urgell. Durant la tarda també s’ha organitzat les firetes sense soroll per a les persones amb diversitat funcional que tinguin hipersensibilitat auditiva i el dimarts a la tarda s’hi podrà accedir a un preu reduït. 

La Festa Major de la Seu tancarà dimarts amb animació infantil, obres de teatre i el ball de fi de festa amb La Principal de la Bisbal. 

Parlen al vídeo: CRISTINA MORENO, REGIDORA DE FESTES DE LA SEU D’URGELL