SORT POSA EN VALOR LA CARN DE CAÇA I ELS VINS DE MUNTANYA
La Gran Festa dels Banuts ha celebrat un dinar popular, a Sort, per posar en valor la carn de caça. La jornada també ha servit per presentar les noves anyades de vins del Pirineu.
Sort celebra un cap de setmana gastronòmic. La capital del Pallars Sobirà ha acollit la cinquena edició de la Gran Festa dels Banuts i la segona Festa de les Noves Anyades dels Vins del Pirineu. La jornada ha comptat amb un dinar popular a base de carn de caça. El menjar ha estat elaborat per cuiners de l’Associació Xicoia i APAT.
L’esdeveniment també ha servit per de degustar les noves anyades dels vins que sortiran al mercat. En la proposta hi ha participat quatre cellers del Pallars. El clima asseguren que no els ha afectat en la producció.
L’esdeveniment és coorganitzat per l’Associació Gastronòmica la xicoia, l’Ajuntament de Sort, l’Ajuntament de Tremp i l’Escola d’Hostaleria del Pallars. Compta amb el suport de Vedat Pirineus, Carnicaza, IDAPA i Àpat.
Parlen al vídeo: RAMÓN AITES, ASSOCIACIÓ GASTRONÒMICA LA XICOIA