‘TASTA LES VALLS DEL PEDRAFORCA’ PROGRAMA UNA VINTENA DE PROPOSTES AQUEST ESTIU

La programació ‘Tasta les Valls del Pedraforca’ preveu una vintena d’activitats per aquest estiu, entre les quals s’hi inclouen propostes gastronòmiques, rutes d’obradors artesans i jornades per descobrir les Trementinaires.

L’Associació Valls del Pedraforca ha creat més d’una vintena de propostes, entre juliol i setembre, als diferents pobles de la zona, emmarcades en la programació ‘Tasta les Valls del Pedraforca’. Als municipis de la comarca de l’Alt Urgell una activitat de cani-rando a Tuixent - La Vansa encetarà l’agenda el 22 de juliol i repetirà el 29 del mateix mes. Dia en que també es durà a terme la proposta ‘Un dia a la vida de trementinaire’. 

La programació continua el 2 d’agost amb l’activitat Vall de Lluna, el 5 amb una nova jornada de cani-rando i aquell cap de setmana es programen rutes gastronòmiques a Josa de Cadí. 

El 12 d’agost l’agenda inclou una ruta pel obradors artesans d’Ossera i una jornada de pluja d’estels a Tuixent – La Vansa. El 24 d’agost es durà terme una ruta etnobotànica i aperitiu amb plantes silvestre a Ossera, i el 26 les propostes gastronòmiques tindran lloc al nucli de Tuixent amb un taller de cuina trementinaire i a Ossera amb un taller de melmelades. 

La programació tancarà el 2 de setembre amb una nova ruta pels obradors artesans d’Ossera. 

La informació de totes les activitats es pot trobar al web visitpedraforca.com.