TAYLOR KOENEN S’INCOPORARÀ AL CADÍ LA SEU AQUESTA TEMPORADA VINENT

El Sedis Bàsquet fitxa a la nord-americana, Taylor Koenen, procedent del Baxi Ferrol; i el Cadí La Seu ja compta amb vuit jugadores confirmades per aquesta temporada 2022 – 2023.

La nord-americana, Taylor Koenen, jugarà amb el Cadí La Seu aquesta temporada vinent, després d’arribar a un acord amb l’Associació Esportiva Sedis Bàsquet. La jugadora va començar la seva experiència durant l’etapa universitària a Carolina del Nord, on va tenir un paper destacat, i es va desplaçar a Suïssa per viure la seva primera experiència professional, amb el Friburg.
Koenen arriba procedent del Baxi Ferrol, on ha estat una de les revelacions de la Lliga Femenina Endesa.

“Hola, em dic Taylor. Estic molt emocionada d’unir-me a la família del Cadí La Seu. Espero que sigui una temporada molt especial aquest any. No puc esperar per veure-us aviat”
Des del club en destaquen la polivalència, el físic i l’habilitat anotadora de la jugadora. L’entrenador de l’equip, Jordi Acero, fa una valoració positiva de la incorporació i creu el talent ofensiu de la nord-americana ampliarà les situacions a nivell d’atac i aportarà en el rebot.
Amb el fitxatge també d’Elise Ramette, ja són vuit les jugadores confirmades pel Cadí La Seu aquesta temporada 2022-2023.

Parlen al vídeo: TAYLOR KOENEN, JUGADORA CADÍ LA SEU