TORNA “CUINA AMB TALENT”, I HO FA AMB TRES CUINERES PALLARESES

Torna Cuinem amb talent, una iniciativa que pretén posar en valor els professionals de les cuines del Pallars Jussà i Pallars Sobirà i en aquesta ocasió ho farà de la mà de tres dones. Ester Mir, Mònica Tomàs i Amapro Pérez conduiran les sessions del "Cuinem Talent" d’aquesta primavera.

Torna Cuinem amb talent, una iniciativa que pretén posar en valor els professionals de les cuines del Pallars Jussà i Pallars Sobirà i en aquesta ocasió ho farà de la mà de tres dones. Ester Mir, Mònica Tomàs i Amapro Pérez conduiran les sessions  del "Cuinem Talent" d’aquesta primavera. Els temes que es tractaran al llarg d'aquestes sessions són: la cuina de l'horta, la cuina al buit i la cuina vegetariana amb producte de proximitat al Pallars.

Aquesta activitat converteix l’espai Taller de la Pobla de Segur tres dijous a la tarda en un espai d’intercanvi de coneixement entre professionals del sector. A més, es vol que serveixi per promoure el treball en xarxa, la descoberta dels projectes empresarials i gastronòmics dels companys de sector i fomentar el debat.

La iniciativa es du a terme a través del programa Al teu gust, aliments del Pallars, i els ajuntaments de Tremp i Sort i es farà els dies 18 i 25 de maig i 8 de juny.