TORNA LA SALOMON ULTRA PIRINEU AMB SOLD OUT A TOTES LES PROVES

TORNA LA SALOMON ULTRA PIRINEU AMB SOLD OUT A LES QUATRE PROVES. TINDRÀ LLOC ELS DIES 29 I 30 DE SETEMBRE I 1 D'OCTUBRE AL PARC NATURAL DEL CADÍ MOIXERÓ

A nou dies per donar el tret de sortida a la Salomon Ultra Pirineu, Bagà escalfa motors per acollir una nova edició de la cursa més emblemàtica del Pirineu. Així, els propers 29 i 30 de setembre, i 1 d’octubre, torna la prova reina del trail running a nivell nacional i ho fa penjant el cartell de sold out en cada una de les quatre proves que es disputaran al llarg del cap de setmana. Les proves són la Molina Nit Pirineu, l'Ultra de 100 km i 6.600 metres de desnivell positiu que compta amb 1100 corredors inscrits, la Marató Pirineu de 42 km i també amb més de mil inscrits, i la Mitja Pirineu de 21 km. 


Aquesta competició celebra enguany la seva 14ª edició, la 9ª sota el nom de Salomon Ultra Pirineu. Transcórre pel Parc Natural del Cadí Moixeró. Per això des de l'organització limiten el nombre de participants, netegen els camins després de la cursa i intenten generar el mínim impacte a la natura.