TORNA L'HOQUEI GEL A LA PISTA CERDANA

El CG Puigcerdà torna a la feina aquest cap de setmana. Ho farà a casa, amb tres partits gens fàcils. El masculí rebrà dissabte la visita del líder, el CH Jaca, el que suposa una prova de foc per als grocs i negres. Precisament, els aragoneses han avançat al Puigcerdà en les darreres setmanes i, per tant, s'espera un duel molt igualat. 

El Jaca, format pràcticament en la seva totalitat per jugadors de la pedrera, fonamenta la seva solidesa en la defensa. Un conjunt molt sòlid que lluita clarament per als títols. Els dos equips saben, doncs, la importància d’aquest enfrontament ja que qui en resulti vencedor tindrà més possibilitats de quedar en primera posició de la fase regular i aconseguir el factor pista a favor en els playoff.

Recordem que en l’únic partit en el que s’han vist les cares ambdós equips aquest curs, va ser a Jaca, on tot es va decidir a la tanda de penals. En aquella ocasió la balança es va decantar cap al CG Puigcerdà. Els equips podran comptar amb tots els seus efectius.

L'equip masculí continuarà diumenge el seu cap de setmana maratonià. Jugarà un segon partit, aquest cop contra el Huarte. Un partit on els de Cerdanya serien favorits en condicions habituals però que després de l'enfrontament difícil del dia anterior, segurament els jugadors hi arribaran més desgastats, fet que podria igualar el joc. 

El femení, per la seva banda, podrà disputar finalment el partit ajornat contra el Milenio Panthers de Logronyo. Dissabte rebrà les jugadores navarreses i es disputaran la plaça directa per entrar a play off. Es tracta del partit ajornat el passat 8 de gener per l’incident amb la mala combustió de la maquina d'allisar el gel.

Les cerdanes volen classificar-se per tercera temporada consecutiva i disputar les semifinals de la lliga femenina. En aquest partit important es podrà comptar amb pràcticament totes les jugadores.