TREMP CELEBRA DISSABTE LA 21a FIRA DEL CODONY I LA 1a FIRA D’ESPORTS DE MUNTANYA

Aquest dissabte Tremp celebra la vint-i-unena Fira del Codony. Enguany com a novetat hi ha la combinació amb la primera fira d’esports de muntanya que organitza l’associació Lo Podall.

Aquest dissabte Tremp celebra la vint-i-unena Fira del Codony. A banda de les tradicionals parades de productes agroalimentaris de proximitat que es trobaran a la plaça Capdevila, i que combinen embotits, oli d’oliva verge extra, melmelades, fruita seca i productes de pastisseria també hi haurà un gran assortit d’elaboracions que incorporen el codony.

La fira, a més, es complementa amb activitats per a tots els públics i on hi haurà tastos i tallers, el tradicional esmorzar amb el codony com a protagonista, el concurs d’allioli de codony, activitats infantils i una gran mostra d’artesania.
Enguany com a novetat hi ha la combinació amb la primera fira d’esports de muntanya que organitza l’associació Lo Podall. Una fira que comptarà amb catorze expositors de diferents marques vinculades amb esports de muntanya que presentaran les seves novetats i també es podrà gaudir d’activitats esportives.

Aquest dissabte també es fa la cursa Antoni Camarasa, amb la col·laboració dels Tremp runners, i que en alguns trams passa per rutes que l’Associació Lo Podall ha habilitat.

Parlen al vídeo:

MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP

SANDRA RIGOL, MEMBRE DE LO PODALL