TROBEN UN CADÀVER EN UN TOTTERRENY ESTIMBAT EN UN BARRANC DE LA VALL D’ÀSSUA

Un home ha localitzat aquest diumenge en un barranc de la vall d’Àssua, al Pallars Sobirà, un totterreny estimbat amb un cadàver al seu interior. Segons ha avançat l’ACN, la troballa l’ha fet un veí de la zona en un indret de difícil accés entre la carretera LV-5223 i el camí de les Bordes de Llessui. En conèixer la troballa, agents dels Bombers de la Generalitat i dels Mossos d’Esquadra s’han desplaçat al lloc. La policia ha començat les tasques d’investigació i està mirant d’identificar el cos. 

Els Mossos han explicat a aquest mitjà que tot apunta que el cos podria ser el de Josep Català, l’home de Sort desaparegut a finals d’octubre del 2022. Tot plegat, però, s’haurà de confirmar amb les proves d’ADN, un procediment que es pot allargar prop d’una setmana, segons les fonts consultades. 

Recordem que, des que va desaparèixer, serveis d’emergències, familiars i amics van fet nombroses batudes per intentar localitzar Català. L’última, de fet, va tenir lloc durant el cap de setmana llarg de l’1 de maig del 2023.