UN ESPECTACLE DE LLUMS AL CARRER INAUGURARÀ EL MÓN MÀGIC DE LES MUNTANYES

Aquest dissabte, 3 de desembre, la Seu d’Urgell dona el tret de sortida al Món Màgic de les Muntanyes, amb el nou personatge de l’Espurna i el Minarions, que animaran una cercavila, que finalitzarà amb un espectacle dels Diables de l’Alt Urgell.

L’encesa de les llums de Nadal, a la Seu d’Urgell, obrirà oficialment la programació del Món Màgic de les Muntanyes, aquest dissabte, 3 de desembre. Els actes començaran a les cinc de la tarda, quan els Minairons apareixeran en els diferents punts de la Seu Màgica: a la plaça Patalín, al Parc del Cadí o al passeig Joan Brudieu, entre altres. 

A dos quarts de set de la tarda començarà la cercavila, des de l’Espai de la Música, a la plaça de les Monges, protagonitzada per ‘l’Espurna’ un nou personatge, que oferirà un pregó inicial. Acompanyat per xanquers i Batokatú, el grup de percussió olianés, recorrerà diferents punts de la Seu per il·luminar carrers i places. 

Una vegada a la plaça dels Oms, a dos quarts de vuit del vespre, l’Espurna i els Minairons, donaran pas a un espectacle de llums a càrrec dels Diables de l’Alt Urgell.