UNA NOVA ASSOCIACIÓ CULTURAL DE PRATS I SANSOR CREA EL FESTIVALET 'SONS DE L'ERA'

Un grup de veïns i veïnes de Prats i Sansor han creat una associació cultural anomenada Festuca Gautieri per tal d'omplir el municipi de propostes per a tots els públics, especialment per als veïns i veïnes de la comarca. La primera activitat serà el Festivalet 'Sons de l'Era', que tindrà lloc el dissabte 18 de juny.

Un grup de veïns i veïnes de Prats i Sansor han creat una associació cultural anomenada Festuca Gautieri per tal d'omplir el municipi de propostes per a tots els públics. La primera, el Festivalet 'Sons de l'Era', que tindrà lloc el dissabte 18 de juny. Aquest comptarà amb el concert del grup manresà de pop electrònic Moon Vision i actuacions dels dj's Amor de Dj i Rita la Pinchaora.

Des de l'organització han explicat que la proposta neix amb l'objectiu d'apropar la cultura a tothom, especialment a aquelles persones que viuen i treballen a la comarca.

El festivalet serà gratuït i tindrà lloc en aquest terreny proper a l'antiga Fusteria Teixidor, a pocs metres del nucli de Prats. A més de música, també hi haurà oferta gastronòmica i activitats per a la mainada. Tot, en un ambient proper i familiar.

L'entitat compta amb el suport de l'ajuntament de Prats i Sansor, que també participa en el finançament d'una part del festival.
La intenció és que el 'Sons de l'Era' es consolidi en l'agenda cultural de la comarca i es puguin sumar nous concerts de cara als pròxims anys.

Parlen al Vídeo:

ISABEL COLLADO, ORGANITZADORA

CLARA VALLVÉ, ORGANITZADORA