MERCAT DE TECNOLOGIA ALS CENTRES DOCENTS DELS PALLARS

Aquest dijous, set centres docents de primària i secundària, de les comarques del Pallars Jussà i Pallars Sobirà, han participat en la segona edició del Mercat de Tecnologia dels Pallars.

Aquest dijous, set centres docents de primària i secundària, de les comarques del Pallars Jussà i Pallars Sobirà, han participat en la segona edició del Mercat de Tecnologia dels Pallars. Una activitat que s’ha fet en format virtual i simultani a tots els centres. En una primera part els alumnes han pogut fer una sèrie d’experiments guiats pel professor i divulgador científic Carlos Moreno i després els mateixos alumnes han presentat diferents experiències educatives dins de l’àmbit tecnològic i científic.

Els experiments s’han fet amb materials molt casolans. Objectes i productes que tenen a l’abast cada dia per veure la quotidianitat de la ciència.
En aquesta edició s’ha fet virtualment però la idea és poder reunir tots els centres en un mateix espai en properes trobades.

S’ha organitzat entre els Serveis Educatius dels Pallars i l’Institut de Ciències de l’Educació de Lleida i ha comptat amb la participació de 250 alumnes de centres docents de Sort, Tremp, Isona, la Pobla de Segur i Esterri d’Àneu.

Parlen al Vídeo:

VICTÒRIA XIFRÉ, COORDINADORA DEL SERVEI EDUCATIU DELS PALLARS