EL PLA DE MILLORA DELS CAMINS PREVEU ACTUACIONS A 5 MUNICIPIS

EL Pla de Camins del Consell Comarcal del 2022 preveu actuacions de millora a cinc municipis: Puigcerdà, Bellver, Lles, Das i Fontanals. L'ens cerdà ha adoptat enguany un nou model en la gestió dels recursos per millorar els camins, basat en uns criteris de puntuació

El Consell Comarcal cerdà té en marxa el Pla de Camins del 2022, el qual preveu diverses actuacions de millora dels camins més malmesos de la comarca. Concretament, enguany es preveuen treballs de condicionament a Puigcerdà, Bellver, Lles, Das i Fontanals. En el cas de Puigcerdà, es faran feines de millora al camí de Ventajola a Talltorta i al camí d'Age a les Pereres.

Les actuacions previstes compten amb un pressupost de 97.000 euros, finançats pel departament de Territori de la Generalitat. De fet, l'ens cerdà ha adoptat enguany nou model en la gestió dels recursos per millorar els camins. Fins ara es feia un repartiment lineal entre els 17 municipis. Ara, s'atorgarà l'import fix de 97.000 euros als ajuntaments amb més puntuació.

A més de Puigcerdà, el Pla de Camins de Cerdanya també preveu millores al camí de Nèfol de Bellver, al camí de Viliella de Lles, al camí de Das a Sanavastre per Mosoll i al d'Escadarcs al Vilar d'Urtx de Fontanals.

Parlen al Video:

ALBERT PIÑEIRA, VICEPRESIDENT CC CERDANYA I ALCALDE DE PUIGCERDÀ