BELLVER MILLORARÀ LA TORRE DE LA PRESÓ I LA PUJADA DE JOAN ALAY

El projecte que ha obtingut més SUPORT EN LA PRIMERA EDICIÓ DELS PRESSUPOSTOS participatius de Bellver de Cerdanya ha estat el de la Torre de la Presó i la Pujada de Joan Alay. L'AJUNTAMENT DESTINARÀ 50.000 EUROS A TIRAR-LO ENDAVANT

El projecte que ha obtingut més suport en els primers pressupostos participatius de Bellver de Cerdanya ha estat el de la Torre de la Presó i la Pujada de Joan Alay. Aquesta proposta ha aconseguit 23% dels vots, seguida dels parc infantils, amb un 18,3%. La votació de les diferents propostes van representar un total de 356 vots. Recordem que calia arribar als 300 vots, el 15% del cens, per poder considerar vàlida la proposta. 

La Pujada de Joan Alay i la Torre de la Presó és una de les zones més emblemàtiques de la població, la qual atrau molts visitants al nucli antic. Aquesta pujada necessita una millora pel que fa a l'accessibilitat. La proposta també contempla millores a la Torre de la Presó.

Així, doncs, l'ajuntament de Bellver destinarà 50.000 euros a tirar endavant el projecte.

Aquesta primera edició dels pressupostos participatius ha rebut un total de 47 propostes, de les quals se'n van escollir 8 per posar a votació. La tercera proposta més votada ha estat l'habilitació d'una ludoteca al Centre Cívic Escoles Velles amb un 17,7% dels vots, seguida de l'adequació del teatre del mateix equipament, amb un 12,9% i de l'adquisició d'un escenari cobert, amb un 9,3% dels vots.