COMENÇA LA FORMACIÓ PER DESENVOLUPAR EL PROJECTE BIO FOR PIRI

Inici de la formació, a la Fundació Integra Pirineus, per a treballar en l’àmbit forestal, dins el projecte Bio For Piri, que desenvoluparà accions a la muntanya d’Alinyà durant dos anys.

El projecte Bioeconomia Forestal als Pirineu, Bio For Piri, desenvoluparà accions, durant dos anys, per reduir l’amenaça d’un gran incendi forestal. Les actuacions s’impulsaran a la zona d’Aïnsa, a Osca; i a la muntanya d’Alinyà, en el cas de l’Alt Pirineu i Aran, de la mà de la Fundació privada Integra Pirineus. 

En el marc del projecte, aquesta setmana ha començat una formació, en la qual hi participen vuit persones, per a treballar en l’àmbit forestal. El curs ha començat amb sessions teòriques i les pràctiques arribaran a finals de mes.

Bio For Pirin és un projecte liderat per la Fundació Catalunya La Pedrera, amb el Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya, la Fundación para la Conservación del Quabrantahuesos, la Fundació Empresa & Clima, la Fundació pau Costa i la Fundació Integra Pirineus. 

Parlen al vídeo:

URGELL ESCRIBÀ, DIRECTORA DE LA FUNDACIÓ INTEGRA PIRINEUS