EL FEMAP ARRIBA A SEU EQUADOR I SUPERA L’ASSISTÈNCIA ALS CONCERTS DE L’EDICIÓ PASSADA

El festival de Música Antiga dels Pirineus ha arribat aquest cap de setmana a l’equador d’aquesta dotzena edició i ho ha fet amb un concert amb gust. Una de les activitats que porta de la mà la música i degustació de productes d’arreu del territori pirinenc.

El festival de Música Antiga dels Pirineus ha arribat aquest cap de setmana a l’equador d’aquesta dotzena edició i ho ha fet amb un concert amb gust. Una de les activitats que porta de la mà la música i degustació de productes d’arreu del territori pirinenc. En aquest cas, Bach ha estat el protagonista musical de la jornada.

Des de l’organització es fa una bona valoració del festival durant el mes de juliol, s’ha destacat que ja s’ha superat l’assistència als concerts de l’any passat en la mateixa època i que encara queda el mes d’agost que és el més fort pel que fa a públic assistent. Precisament s’ha destacat el ple a l’església de Covet, un espai emblemàtic del municipi d’Isona i Conca Dellà.

Aquest dilluns el FEMAP porta Les Timbres a l’església de Santa Maria de Taüll, i dimarts el mateix grup es trasllada a l’església de Santa Maria d’Àneu, a Escalarre.

Parlen al vídeo:

JOSEP MARIA DUTRÈN, DIRECTOR DEL FEMAP

JEANNINE ABELLA, ALCALDESSA D’ISONA I LA CONCA DELLÀ