ES PRESENTA EL CICLE “MÚSICA SOTA LES ESTRELLES” AL PARC ASTRONÒMIC DEL MONTSEC

L'Institut d'Estudis Ilerdencs ha acollit aquest dimarts la presentació de la 14a edició del cicle 'Música sota les estrelles' on el grup Bru ha ofert un tast musical en directe, del que es podrà veure al Parc Astronòmic del Montsec.

L'Institut d'Estudis Ilerdencs ha acollit aquest dimarts la presentació de la 14a edició del cicle 'Música sota les estrelles' on el grup Bru ha ofert un tast musical en directe, donant una mostra del que serà l'esdeveniment.

El cicle tindrà lloc entre els mesos de juliol i desembre al Parc Astronòmic del Montsec. Les entrades per als concerts ja estan disponibles a través del web del Parc.

Durant la presentació s'ha destacat la combinació única de música en viu i observació astronòmica que ofereix aquest esdeveniment.

També s'ha subratllat la importància de portar cultura de qualitat a comunitats petites com Àger, contribuint així a la democratització cultural fora de les grans ciutats. El cicle ofereix una oportunitat única d'integrar l'experiència científica del Parc amb una rica proposta cultural, destacant la bona acollida que té entre el públic.

Parlen al vídeo:

BERTA SAURA, VEU I GUITARRA DE BRU

SALVADOR J RIBES, DIRECTOR CIENTÍFIC DEL PAM