EL GOVERN ESPANYOL PLANTEJA UN TERCER CARRIL ENTRE LA SEU I ADRALL

La Ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana del Govern espanyol, Raquel Sànchez, ha assegurat que aviat es licitarà la rotonda de Montferrer i es planteja un tercer carril entre la Seu i Adrall.

El Govern espanyol estudiarà habilitar un tercer carril al tram de la Nacional 260, entre la Seu d’Urgell i Adrall, per millorar la seguretat de la zona i asseguren que aviat sortirà a licitació una rotonda a Montferrer. Així ho ha explicat la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sànchez, en la clausura de la 33a Trobada Empresarial al Pirineu.

La ministra també ha fet referència a la variant de la Pobla de Segur en el seu discurs, en el qual ha detallat que aquest estiu es farà públic el projecte. Pel que fa a les reclamacions de millores a l’Eix Pirinenc, Sànchez, ha explicat que la prioritat és augmentar la seguretat i a mitjà termini millorar els trams.

La ministra ha assegurat que la inversió prevista per Catalunya als pressupostos de 2022 és un 67% més elevada, i encara que ha reconegut que només s’ha executat un 35% del pressupostat el 2021, explica que ha estat la major inversió des de 2010.

Parlen al vídeo: RAQUEL SÀNCHEZ, MINISTRA TRANSPORTS, MOBILITAT I AGENDA URBANA GOVERN ESPANYOL