ES DISPUTA EL CAMPIONAT D’ESPANYA SALMÒNIDS MOSCA MASTERS AL PALLARS SOBIRÀ

Durant aquests dies, s’està duent a terme al riu Noguera Pallaresa, al seu pas pel Pallars Sobirà, la sisena edició del Campionat d’Espanya Salmònids Mosca Masters.

Durant aquests dies, s’està duent a terme al riu Noguera Pallaresa, al seu pas pel Pallars Sobirà, la sisena edició del Campionat d’Espanya Salmònids Mosca Masters. Hi participen un total de 80 pescadors, de 13 regions de l’estat i d’aquí en sortiran els representants de l’estat espanyol als Campionats del Món.

Vert ha explicat que els esportistes espanyols d’aquesta disciplina són dels millors del món i així ho demostra la imbatibilitat que els caracteritza en les edicions dels darrers mundials i el relleu en aquest esport que puja també amb molta qualitat.

En aquesta ocasió, els esportistes es troben repartits al llarg de 20 km de riu i pesquen en 4 condicions diferents per equilibrar les oportunitats de cadascun. 

Feia molt temps que aquest riu no acollia una competició d’aquestes característiques però reuneix totes les condicions i s’espera poder seguir organitzant-ne.

També es remarca la importància de la sostenibilitat i el respecte al medi. Cal tenir en compte que es pesca truita autòctona i que de seguida es torna l’exemplar al riu.

Parlen al vídeo:

JUAN VERT, PRESIDENT COMITÈ DE SALMÒNIDS DE LA FEDERACIÓ ESPANYOLA

SATUR LÓPEZ FAGIL, CAPITÀ DE LA SELECCIÓ CATALANA DE PESCA MOSCA CATEGORIA MASTERS