L’ALT PIRINEU I ARAN RECONEIX ELS SEUS ESPORTISTES I CLUBS PELS ÈXITS ASSOLITS EL 2021

El teatre dels Til·lers de Sort ha acollit aquest dijous a la tarda la quarta edició de l’acte de reconeixement als esportistes, entitats i clubs de l’Alt Pirineu i Aran.

El teatre dels Til·lers de Sort ha acollit aquest dijous a la tarda la quarta edició de l’acte de reconeixement als esportistes, entitats i clubs de l’Alt Pirineu i Aran. 

En aquesta ocasió, s’han lliurat 53 reconeixements individuals, tres a equips i un a un club per haver excel·lit en les seves respectives especialitats durant el 2021 en competicions d’àmbit català, estatal i internacional. Fet que representa prop d’un centenar d’esportistes de nou modalitats diferents. I s’ha volgut destacar que aquests joves són ambaixadors de valors i de territori.

Als guardonats i guardonades se’ls ha lliurat una reproducció de la litografia “Laurus. La metamorfosi del llorer” de l’artista plàstic lleidatà Jordi Bresolí, així com un diploma de la Secretaria general de l’esport i l’activitat física.

Per la seva banda, l’alcalde de Sort, Baldo Farré, ha agraït el fet d’acollir aquest acte, però ha demanat a la Generalitat que pensi més en el territori també a l’hora d’acollir actes, gales i esdeveniments d’àmbit nacional. I ha apuntat que aquest és un eix cohesionador de territori, i ha posat com a exemple la tasca feta conjuntament entre la Seu d’Urgell i Sort per acollir, fa tres anys, uns mundials de Piragüisme. 

La Representant Territorial de l’Esport a Ponent i l’Alt Pirineu i Aran, Lourdes Ravetllat, ha posat en valor el fet que al Pirineu els equipaments i distàncies físiques són els que són, però que aquestes dificultats donen caràcter i resiliència que molts cops ajuda a guanyar.

Es tracta d’un acte itinerant que cada any es realitza en una població diferent de la vegueria, organitzat per la delegació del Govern a l’Alt Pirineu i Aran.

Parlen al vídeo: RICARD PÉREZ, DELAGAT DEL GOVERN A L’ALT PIRINEU I ARAN