ESTUDIANTS D'ARREU DEL MÓN CONSTRUEIXEN UNA CÚPULA EFICIENT A ALP

Un grup d'estudiants internacionals de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) ha portat a terme aquests dies un projecte innovador entorn de la piscina d'Alp. Es tracta d'una estructura lleugera feta de fusta totalment eficient. Forma part del projecte de final del màster de Disseny Paramètric.

Un grup de catorze estudiants d'Arquitectura de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) ha portat a terme aquests dies un projecte innovador entorn de la piscina d'Alp. Es tracta d'una estructura lleugera feta de fusta, una mena de cúpula que busca l'eficiència, tant energèticament com pel cost o temps de construcció.

L'estructura forma part del projecte de final de màster de Disseny Paramètric de la UPC, que han cursat aquests alumnes vinguts de Grècia, Alemanya, Xina, Taiwan, Líban o Llatinoamèrica. Després de dissenyar l'estructura van buscar una població on poder fer-la realitat.

Un cop finalitzada, la nova cúpula quedarà instal·lada de manera permanent a tocar del camp de futbol per tal que s'hi puguin portar a terme activitats socials, esportives o culturals.  

Parlen al vídeo:

PEP TORNAVELL, COORDINADOR MÀSTER DISSENY PARAMÈTRIC UPC

ENRIQUE SORIANO, DIRECTOR MÀSTER DISSENY PARAMÈTRIC UPC

PEP TORNAVELL, COORDINADOR MÀSTER DISSENY PARAMÈTRIC UPC