FRANCESC ARMENGOL OPTARÀ A L’ALCALDIA DE PUIGCERDÀ AMB UN NOU PROJECTE POLÍTIC

El projecte ‘Futur per Puigcerdà’, impulsat per l’empresari Francesc Armengol, té per objectiu canviar l’ajuntament de la capital cerdana, en les properes eleccions municipals. La nova candidatura marca com a prioritats la seguretat, la neteja i el manteniment.

L’empresari Francesc Armengol es presentarà, en les properes eleccions municipals, a l’alcaldia de Puigcerdà, amb el projecte de Futur per Puigcerdà. Una nova marca que ha impulsat per portar un gir a l’ajuntament de la capital cerdana. Així ho ha anunciat en un acte públic, aquest dijous, on ha manifestat que cal obrir una “nova etapa” a l’actual govern, liderat des de fa 11 anys per Albert Piñeira, a qui també ha volgut agrair la feina feta.

L’actual president d’Empresariat Cerdanya aspira a “recuperar” la vila, segons ha dit, i ha marcat la seguretat, la neteja i el manteniment com a prioritats del seu programa electoral. També s’ha referit a possibles pactes amb altres formacions.

L’acte s’ha fet a la Colònia Simón, com una mostra de l’atenció que vol posar als diferents barris de Puigcerdà. Armengol ha estat acompanyat d’altres membres de la candidatura, de perfil independent, i que s’acabarà de definir els propers mesos.

Parlen al vídeo: FRANCESC ARMENGOL, CAP DE LLISTA DE FUTUR PER PUIGCERDÀ