LA 27a FESTA DEL TRINXAT PREMIARÀ EL MILLOR TRINXAT DE L'ANY

Puigcerdà es prepara per viure la festa més concorreguda de l'any, la Festa del Trinxat, que el 24 de febrer arribarà a la 27a edició. La principal novetat d'enguany és el concurs que premiarà el millor trinxat de l'any.

Puigcerdà es prepara per viure la festa més concorreguda de l'any, la Festa del Trinxat, que el 24 de febrer arribarà a la 27a edició. La principal novetat d'enguany és el concurs que premiarà el millor trinxat de l'any. La vintena de restauradors col·laboradors participaran al nou certamen i un jurat popular escollirà l'elaboració d'aquesta edició.

L'ajuntament ha posat a la venda aquest dilluns les prop de 900 entrades per assistir al sopar de gala. El preu ha passat de 27,50 euros a 30 euros. En només dos dies ja s'han venut la majoria, tot i que encara queden lliure set taules de la norantena que hi ha. Això demostra l'interès que sempre genera aquesta cita gastronòmica. 

Així, doncs, el pavelló del poliesportiu tornarà a engalanar-se per viure una nova edició de la Festa del Trinxat que, com sempre, és un aparador de la gastronomia del territori. El protagonista tornarà a ser el trinxat, el plat típic cerdà elaborat amb patata, cansalada i col d'hivern tocada pel fred. El menú comptarà també amb embotits i formatges pirinencs, un entrant i un plat típic del territori. Les postres aniran a càrrec de les sis pastisseries cerdanes. 

Parlen al vídeo: POL RAVETLLAT, REGIDOR DE FESTES DE L'AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ