LA FIRA DE SANT ERMENGOL SUPERA XIFRES AMB MÉS DE 6.000 DEGUSTACIONS DE FORMATGE
La Fira de Sant Ermengol, a la Seu d’Urgell, ha tingut una bona afluència de visitants, tal com indiquen les vendes dels tiquets degustació per a la Fira de Formatges Artesans del Pirineu, que han superat les 6.000 unitats.
Més de 6.000 tiquets degustació venuts durant la Fira de Sant Ermengol, a la Seu d’Urgell, amb 48 formatgeries del Pirineu i la convidada, de Cadis. El bon temps del cap de setmana ha propiciat una bona afluència de públic, amb visitants d’arreu del país.
La cita serveix com a punt de retrobament entre formatgers i formatgeres, de diferents punts del Pirineu.
Les vendes han estat bones i algunes de les formatgeries amb ramat propi, han esgotat ràpidament el producte.
La vint-i-vuitena edició del Concurs de Formatges del Pirineu ha guardonat quaranta-cinc artesans, i el jurat juvenil ha escollit el ‘Trèvol’, del Mas d’Eroles, com el Millor formatge artesà del Pirineu.
L’esdeveniment ha organitzat una quinzena d’activitats a l’aula de tast, on s’han pogut degustar els formatges premiats del concurs.
Parlen al vídeo:
CRISTINA CASANOVAS, VISITANT DE VALLS
MANEL MARCÈ, FORMATGERIA PERALADA MAS MARCÈ
ARNAU QUINGLES, FORMATGES L’OLIVA
FRANCESC VIAPLANA, ALCALDE LA SEU D’URGELL