LA POBLA INAUGURA EL PARC MUNICIPAL

La Pobla de Segur ha inaugurat aquest dimecres les obres de remodelació del parc Municipal Alcalde Boixareu. Un espai que s’ha configurat com a eix central de l’oci poblatà per a totes les edats. S’han eliminat les barreres arquitectòniques per facilitar la mobilitat i s’ha obert l’espai per connectar-lo al conjunt modernista de Casa Mauri. També s’ha modificat la zona de jocs infantils i s’ha col·locat una tirolina a petició dels alumnes de l’escola Els Raiers. La part central és un espai multidisciplinari i durant aquesta primavera es farà un procés participatiu perquè els veïns i veïnes en decideixin el seu ús.

L’acte d’inauguració ha comptat amb el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, que ha destacat que aquest i molts altres projectes són punts d’atracció turística del municipi.

Però també ha remarcat que és important a l’hora de crear comunitat i punt de trobada entre els poblatans i poblatanes. En aquest sentit, el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, també present a l’acte, veu equipaments com aquest, clau per evitar el despoblament.
Les obres de remodelació del parc han estat finançades a través dels plans de Foment del turisme i Diputació de Lleida.

Parlen al vídeo:
MARC BARÓ, ALCALDE DE LA POBLA DE SEGUR
ROGER TORRENT, CONSELLER EMPRESA I TREBALL
JOAN TALARN, PRESIDENT DIPUTACIÓ DE LLEIDA