LA VEU D’ALTRES DONES, UNA OBRA DEL TALLER ‘MAI TANT TEATRE

Les alumnes del taller de teatre Mai Tant porten a escena “La Veu d’Altres Dones”, un feix d’esquetxos breus en clau femenina. Amb aquesta obra volen plasmar la diversitat de realitats de les dones d’arreu. L’estrena i únic passi es farà el dissabte 1 de juny a la Plaça de l’Església de Tremp, a les 22h de la nit. Aquesta representació, la del grup d’adultes, donarà el tret de sortida al programa d’obres de final de curs de l’escola Mai Tant Teatre, que s’aniran succeint al llarg del mes de juny.

Les alumnes del taller de teatre Mai Tant porten a escena “La Veu d’Altres Dones”, un feix d’esquetxos breus en clau femenina. Amb aquesta obra volen plasmar la diversitat de realitats de les dones d’arreu. 

Humor i sàtira, nostàlgia i pena, ràbia i bogeria. Les Veus d’Altres Dones recull vivències de tota mena, algunes basades en fets reals, d’altres basades en la imaginació de persones que habiten el territori i la feminitat des de diversos punts de vista. Escenes, actrius i director pretenen que el públic se senti identificat o empatitzi amb els personatges i les seves dèries, dèries tan mundanes com el divorci, la homosexualitat, la bellesa o l’ambició. 

L’estrena i únic passi es farà el dissabte 1 de juny a la Plaça de l’Església de Tremp, a les 22h de la nit. Aquesta representació, la del grup d’adultes, donarà el tret de sortida al programa d’obres de final de curs de l’escola Mai Tant Teatre, que s’aniran succeint al llarg del mes de juny.

Per la seva banda, el grup de 8 a 12 anys interpretaran una adaptació teatral del musical Into the Woods d’Stephen Sondheim. I el grup de joves ens delitarà amb una comèdia d’humor negra escrita i dirigida per Blai Castell.

Parlen al vídeo:

BLAI CASTELL. DIRECTOR CREATIU DEL TALLER DE TEATRE