L’AJUNTAMENT DE LA SEU ADJUDICA L’AVANTPROJECTE DE LA RESIDÈNCIA DE GENT GRAN

La redacció de l’avantprojecte de la residència de gent gran de la Seu d’Urgell s’ha adjudicat a l’empresa d’arquitectes TDA. L’Ajuntament ha explicat que finalment s’ubicarà a l’Horta del Valira i espera que sigui de gestió pública.

L’Ajuntament de La Seu d’Urgell ha anunciat aquest dilluns que ha aprovat l’adjudicació de l’avantprojecte de la residència de gent gran. Serà l’empresa d’arquitectes TDA, Arquitectura y Urbanismo 2002 s’encarregui de la seva redacció per un total de 95.320 euros per tal de procedir en la construcció.

Es preveu que la residència compti amb 90 places residencials repartides en 6 unitats de convivència, a més a més de 40 places de centre de dia i 12 pisos assistits. Finalment s’ubicarà en un terreny de quasi 5000 metres quadrats a l’Horta del Valira i es preveu que sigui de gestió pública. 

Actualment, el consistori compta amb 3 milions d’euros de finançament de l’Estat dels 10 que es preveu que costi en total i s’espera que la residència estigui construïda abans del mes de març de 2027.

Parlen al vídeo: JOAN BARRERA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL