LES JORNADES FEM MEMÒRIA VISITEN DISSABTE LA TOMBA-MEMORIAL DE SANT ROMÀ

L’Ajuntament d’Isona i Conca Dellà impulsa durant aquests dies les Segones Jornades de memòria democràtica al municipi. Les jornades de Fem memòria s’han distribuït entre tres dissabtes del mes de juny i on es combinen conferències, sortides i activitats més culturals.

L’Ajuntament d’Isona i Conca Dellà impulsa durant aquests dies les Segones Jornades de memòria democràtica al municipi. L’activitat vol posar en relleu la història i els elements patrimonials que es conserven de la Guerra Civil i post guerra per tal que no es perdi el record d’aquella època i de tots els que la van patir.

En aquesta ocasió, les jornades de Fem memòria s’han distribuït entre tres dissabtes del mes de juny i on es combinen conferències, sortides i activitats més culturals. Precisament aquest dissabte hi ha prevista una excursió a la tomba-memorial de Sant Romà, al matí, i una xerrada sobre la reconstrucció de la postguerra, a la tarda.

La setmana passada Lluís Colomés va fer una xerrada sobre la Medicina i la Guerra Civil i dissabte 17 de juny es farà una lectura dramatitzada del llibre Pedra de Tartera de Maria Barbal.