L’ESCOLA D’HOTELERIA DEL PALLARS PROMOU EL VINCLE ENTRE ALUMNES I PROFESSIONALS

L’Escola d’Hoteleria del Pallars, ubicada a l’institut de Sort, celebra durant aquests dies la segona edició de les Jornades professionals. Es tracta d’una iniciativa que va començar el centre docent el curs passat i on, durant aquesta setmana i alguns dies de la que ve, els alumnes participen en xerrades i tallers de la mà de professionals de l’hoteleria i l’alimentació de diversos sectors, la majoria vinculats al territori.
MIQUEL MADRIGAL, CAP DE DEPARTAMENT ESCOLA D’HOTELERIA DEL PALLARS
Aquestes jornades són una forma perquè alumnes de l’escola i professionals del sector es coneguin i es fomentin les relacions laborals.

Enguany participen a l’activitat productors pallaresos com els Pollastres ecològics de la Torre d’Erbull, Cal Portalé, el celler Castell d’Encús i restauradors dels establiments de l’Hotel i el Cafè Pessets, la Fonda Farré, Lo Paller del Coc i el nou hotel Les Nous de Rialp. I altres productors que venen de més lluny com Torrons Fèlix d’Agramunt. També aquest dilluns s’ha comptat amb una classe pràctica amb Arnau París, guanyador de Masterchef 9 Espanya.

Precisament, arran de les jornades del curs passat, alguns dels alumnes del cicle estan treballant amb restauradors del territori.

Parlen al vídeo:
MARTÍ PERÓ, POLLASTRES ECOLÒGICS LA TORRE D’ERBULL
ANDRÉ FERNÁNDEZ, ALUMNE ESCOLA D’HOTELERIA DEL PALLARS