LLOBELL ÉS NOMENAT NOU CONSELLER I SERRA RENUNCIA AL CÀRREC

El republicà Àngel Llobell, regidor a l'ajuntament de Puigcerdà, ha estat nomenat nou conseller del Consell Comarcal de Cerdanya. Durant la sessió ordinària d'aquest dimecres a la nit, Llobell ha pres possesió del càrrec, substituint així a qui fou la presidenta de l'ens durant dos anys, Roser Bombardó. Recordem que Bombardó va renunciar al càrrec l'octubre de l'any passat per discrepàncies amb l'equip de govern.

Per altra banda, el també republicà Joan Manel Serra, cap de l'opocisió al consistori puigcerdanenc, ha fet pública la seva renúncia al càrrec de conseller comarcal per motius personals i laborals. De moment, encara no s'ha nomenat qui el subtituirà. 

El ple també ha aprovat incrementar la massa salarial del personal de l'ens, modificar l'addena del conveni de prestació de serveis d'arquitecte comarcal, donar llum verda al conveni treball i formació per a la realització de taques d'interès general en l'àmbit de manteniment de camins i conservació del patrimoni cultural i natural o prorrogar el conveni de col·laboració interadministrativa amb el departament de benestar i família per a la prestació del servei del CDIAP a Cerdanya.