MONTELLÀ I MARTINET DEMANA UNA LLAR D’INFANTS PEL FUTUR DE L’ESCOLA

Montellà i Martinet vol obrir una guarderia per assegurar el futur de l’escola al municipi. L’ajuntament ha traslladat la petició al president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, durant la seva visita a diferents municipis de la Cerdanya.

L’ajuntament de Montellà i Martinet demana obrir una llar d’infants, on actualment es situa el consultori mèdic, per assegurar la continuïtat de l’escola i que els nens i nenes del municipi no es vegin obligats a traslladar-se des de petits. El nou centre mèdic es situaria a la Plaça Sant Eloi, tal com ha explicat el consistori al president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, en una visita que ha realitzat a diferents municipis de Cerdanya.
Una altra de les peticions ha estat un nou accés a la caldera de biomassa, que recentment s’ha instal·lat al poble. Actualment el dipòsit es carrega a través de camions amb càrrega pneumàtica.

Talarn també ha tingut una reunió a Lles de Cerdanya, on encara hi ha en marxa l’ampliació de la carretera que accedeix als diferents nuclis de població i a les pistes d’esquí nòrdic. Les dues primeres fases ja han finalitzat i la tercera podria començar en breu.

La jornada de Talarn a la Cerdanya ha continuat amb una visita a Bellver de Cerdanya i a Prats i Sansor.

Parlen al vídeo:

JOSEP CASTELLS, ALCALDE MONTELLÀ I MARTINET

JOAN TALARN, PRESIDENT DIPUTACIÓ DE LLEIDA